Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

СОЧУСТВО ДО МПЦ-ОА ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА ПОРАНЕШНИОТ МИТРОПОЛИТ ЕВРОПСКИ ГОРАЗД

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до МПЦ-ОА поради упокојув

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА ПО ПОВОД СМРТТА НА ПАСТОРОТ МИРЧО АНДРЕЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до Евангелска црква по по

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ПОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО - НОВ ПРОЕКТ НА КОВЗРГ

Под македонското небо е проект на КОВЗРГ за афирмирање на нашата религиска култура и културно насле

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе