Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПОЧЕТОКОТ НА РАМАЗАНСКИОТ ПОСТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ ВО СЛОБОДНА ТВ

,,Во екот на третиот бран од пресудна важност е личната дисциплина во почитувањето на мерките кај с

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Заеднички апел од Владата, МПЦ-ОА, ИВЗ и Католичката црква, сите граѓани да ги почитуваат донесенит

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги прими поглаварите и претставниците на верските заедници

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски по повод празникот Велигден упати телеграма со чести

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ПЕСАХ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе