Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРОМОЦИЈАТА НА КНИГАТА „СЛАВА ТЕБЕ“ - ЕНЦИКЛИКА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ ПАПАТА ФРАНЦИСК НА М

Денес, во организација на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), а

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈАТА НА КНИГАТА „СЛАВА ТЕБЕ“ - ЕНЦИКЛИКА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ ПАПАТА ФРАНЦИСК

Промоцијата ќе се одржи на 3 октомври (вторник) во ресторанот „Рагуза 360“, во Катната гаража „Свет

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верни

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД 60 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ ОД ОСВЕТУВАЊЕТО НА ХРАМОТ „СВЕТИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до МПЦО „Свети Петар и П

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ГЕНЕРАЛНОТО СОБРАНИЕ НА СВЕТСКОТО ИНТЕРНАЦИОНАЛНО СОБРАНИЕ НА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ќе учествува на јубилејното 30-то Генерално собрание

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе