Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верни

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД 60 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ ОД ОСВЕТУВАЊЕТО НА ХРАМОТ „СВЕТИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до МПЦО „Свети Петар и П

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ГЕНЕРАЛНОТО СОБРАНИЕ НА СВЕТСКОТО ИНТЕРНАЦИОНАЛНО СОБРАНИЕ НА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ќе учествува на јубилејното 30-то Генерално собрание

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ ВО ДНЕВНИКОТ НА СИТЕЛ ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во Дневникот на Сител ТВ.

Прочитај повеќе

ПРОГЛАС НА ГОДИШНИНАТА ОД ПРИЗНАВАЊЕТО И ВЛЕГУВАЊЕТО ВО КАНОНСКО ЕДИНСТВО НА МПЦ-ОА

Годишнините од значајните настани кои го одредиле курсот на натамошната национална историја се знач

Прочитај повеќе