Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

SEANCA E TRUPIT OPERATIV TË QEVERISË PËR ZHVILLIMIN E KONCEPTIT TË NJË SHOQËRI DHE INTERKULTURALIZM

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në seancën e rregullt të Trupit të Përhershëm Op

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT HEBRE ME RASTIN E FESTËS SË HANUKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, me rastin e festës së Hanukës, i dërgoi telegram urimi ud

Lexoni më shumë

CEREMONI ME RASTIN E DITËS SË ÇLIRIMIT TË TETOVËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në Manifestimin solemn me rastin e 77 vjetorit t

Lexoni më shumë

FJALIM NË KUVENDIN E RREGULLT ZGJEDHOR TË SHOQATËS MAQEDONO-KROATE (ShMK)

Në Kuvendin e rregullt zgjedhor të Shoqatës Maqedono-Kroate (ShMK) foli drejtori i KMBFGR, z. Darij

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYEPRIFTIN STAVROFORIAN, AT SPASE STEFANOVSKI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me kryepriftin-staurofor në pension Spas

Lexoni më shumë

FESTIM NË MANASTIR ME RASTIN E JUBILEVE TË MITROPOLIT Z. PETAR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, mori pjesë në kremtimin jubilar në Manastir me rastin e 7

Lexoni më shumë