Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME MYFTIUN E TETOVËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me Myftiun e Tetovës Qani, ef. Nes

Lexoni më shumë

KREMTIMI NË OHËR ME RASTIN E JUBILEVE TË METROPOLITIT Z. TIMOTEU

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në kremtimin jubilar në Ohër me rastin e 70 vjet

Lexoni më shumë

VIZITË PUNE NË BFI DHE TAKIM ME REISUL ULEMA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim pune me Reisul Ulema të BFI h. hfz. Shaqir

Lexoni më shumë

KREMTIMI ONLINE ME RASTIN E 72 VJETORIT TË THEMELIMIT TË REPUBLIKËS SË KINËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, mori pjesë në ceremoninë online me rastin e 72 vjetorit t

Lexoni më shumë

TAKIM PUNE ME AMBASADORIN E UKRAINËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me Ambasadorin e Ukrainës, E.S. Natalija

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT HEBRE ME RASTIN E FESTËS JOM KIPUR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të k

Lexoni më shumë