Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

VIZITË NË MYFTININË E PRILEPIТ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi Myftininë e Prilepit të BFI-së.

Lexoni më shumë

TAKIM ME AMBASADORIN TURK

Drejtori KMBFGR z. Darijan Sotirovski sot në Ambasadën Turke në Shkup u takua me ET Ambasadorin Has

Lexoni më shumë

TAKIM ME DEKANIN E FAKULTETIT TË SIGURISË

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me Dekanin e Fakultetit të Siguris

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYETARIN E KOMUNËS GAZI BABË

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me Kryetarin e Komunës Gazi Babë,

Lexoni më shumë

SHENJTËRIMI I BUJTINËS SË RE NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shenjtërimin e bujtinës së re në kompleksin

Lexoni më shumë

VIZITË MITROPOLISË TETOVË-GOSTIVAR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi mitropolinë Tetovë-Gostivar.

Lexoni më shumë