Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

VIZITË NË MANASTIRIN “SHËN MARTIR PANTELEIMON ”NË NEREZ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitoi Manastirin e Nerezit dhe u takua me kryemurgun at

Lexoni më shumë

TAKIM I PRIJËSVE FETARË

Më 30 qershor 2020 u realizua një takim me drejtuesit e pesë bashkësive fetare të përmendura në Kus

Lexoni më shumë

NJOFTIM PËR SHTYP

Më 30 qershor 2020 u realizua një takim me drejtuesit e pesë bashkësive fetare të përmendura në Kus

Lexoni më shumë

VIZITË NË INSTITUTIN BALLKANIK PËR FE DHE KULTURË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitoi Institutin Ballkanik për Fe dhe Kulturë dhe u tak

Lexoni më shumë

U PENSIONUA SHEFI I DEPARTAMENTIT NË KMBFGR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, së bashku me punonjësit, i uruan pensionimin koleges së t

Lexoni më shumë

TAKIM ME U.D. REISUL ULEMA H. HFZ. SHAQIR EF. FETAHU

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, realizoi takim me ushtruesin e detyrës Reisul Ulema h. Hf

Lexoni më shumë