Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME PROF. Dr. JOVAN TAKOVSKI, KLERIK-STAVROFOR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, realizoi takim prof. Dr. Jovan Takovski, klerik-stavrofor

Lexoni më shumë

TAKIM ME PËRFAQËSUES TË SHOQATËS “MAKEDONIDA”

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim me përfaqësues të shoqatës “Makedonida”

Lexoni më shumë

NË PËRKUJTIM TË REFERENTIT TË PARË FETAR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski morri pjesë në shërbimin përkujtimor për nder të Velo (Vel

Lexoni më shumë

VIZITË DHE INSPEKTIM TË PUNIMEVE TË MBROJTJES-KONSERVATORIKE NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitoi dhe inspektoi punimet e mbrojtjes-konservatorike

Lexoni më shumë