Соопштенија

ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ ГОСТУВАШЕ ВО ЕМИСИЈАТА УТРИНСКИ БРИФИНГ НА СЛОБОДНА ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во емисијата „Утрински брифинг“ на Слободна

Прочитај повеќе

СОЧУСТВО ДО МПЦ-ОА ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА ПОРАНЕШНИОТ МИТРОПОЛИТ ЕВРОПСКИ ГОРАЗД

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до МПЦ-ОА поради упокојув

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА ПО ПОВОД СМРТТА НА ПАСТОРОТ МИРЧО АНДРЕЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до Евангелска црква по по

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ПОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО - НОВ ПРОЕКТ НА КОВЗРГ

Под македонското небо е проект на КОВЗРГ за афирмирање на нашата религиска култура и културно насле

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе