Сите Активности

ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ ВО ЧЕСТ НА ДОАЃАЊЕТО НА ПАПАТА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски учествуваше во снимањето на документарецот „Првото доаѓа

Прочитај повеќе

ДА СЕ БАРААТ РЕШЕНИЈА ПРЕКУ КОНСЕНЗУСИ, А НЕ ПРОБЛЕМИ ПРЕКУ УЛТИМАТУМИ

Мирот и соживотот се најважни. Со верски речник „Бог не го радува ниту бројот на цркви, ниту висина

Прочитај повеќе

ОТВОРЕНА Е ОФИЦИЈАЛНА ВЕБ-СТРАНА ЗА ПОСЕТАТА НА ПАПАТА ФРАЊО

По повод посетата на папата Фрањо на Македонија, Владата во соработка со Католичката црква изработи

Прочитај повеќе

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА ПО ПОВОД ПОСЕТАТА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ, ПАПАТА ФРАНЦИСК

Државниот секретар во МНР, Виктор Димовски и Монс. Киро Стојанов, на прес-конференција по повод пос

Прочитај повеќе

20 ГОДИНИ ХРИСТИЈАНСКА БАПТИСТИЧКА ЦРКВА „БОЖЈИ ГЛАС“

Прославен 20-годишниот јубилеј на Христијанска баптистичка црква „Божји глас“

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ - СКОПЈЕ

Имавме средба со продеканот за наука на Факултетот за безбедност при УКЛО доц. д-р Марјан Ѓуровски.

Прочитај повеќе