Сите Активности

СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ

Нашите мисли и молитви се со Вас.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ И ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Владата и верските заедници имаат искрена и посветена соработка. Со претседателот на Владата г-дин

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Време е за нов проект. Со Eliska Gerthnerova, претставник на делегацијата на Европската Унија разго

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО Г. ВИЛХЕМ НАУСЕР

Со суперинтендантот г-дин Wilhelm Nausner од Виена, Австрија, кој е претставник на Евангелско-метод

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО

Заедничка грижа за иселениците од Македонија, нашите промотори со најсилен потенцијал. Со мојот кол

Прочитај повеќе