Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламската

Прочитај повеќе

ЈАВНА ДЕБАТА ВО КОЧАНИ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски зеде учество во јавната дискусија во Кочани за Стратегиј

Прочитај повеќе

МАНИФЕСТАЦИЈА ВО ЧЕСТ НА СВЕТИ КИРИЛ

Традиционално и оваа година во рамки на Манифестацијата во чест на свети Кирил - по 51 пат државна

Прочитај повеќе

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА КУЛТУРНАТА РАЗНОЛИКОСТ, ДИЈАЛОГ И РАЗВОЈ

Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи го одбележа 21 мај Светскиот ден на ку

Прочитај повеќе

70 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски присуствуваше на Молебниот канон на платото на Универзи

Прочитај повеќе

НОВО ИЗДАНИЕ НА КОВЗРГ: ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ КНИГАТА „И ТИЕ СЕ ТУКА“

Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи (КОВЗРГ) информира дека денес од печ

Прочитај повеќе