Сите Активности

ПОСЕТА НА БЕЛИЧИЦА И ТРНИЦА И ПОЛАГАЊЕ НА ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод јубилејот 75 години од масакарот во Беличица г

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАРКОВИОТ МАНАСТИР „СВЕТИ ВМЧ. ДИМИТРИЈ“ ВО С. МАРКОВА СУШИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети женскиот манастир „Свети вмч. Димитриј“ во с.

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ПРАЗНИКОТ НА СВЕТА МАЈКА ТЕРЕЗА ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод празникот посветен на Света Мајка Тереза зеде

Прочитај повеќе

ЧЕСТИТКА ДО МЕДРЕСАТА „ИСА БЕГ“ ПО ПОВОД 35 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ ОД ОСНОВАЊЕТО

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски по повод јубилејот 35 години од основањето на Медресата

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАНАСТИРОТ „УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА“ - МАТКА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети женскиот манастир „Успение на Пресвета Богоро

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ НОВА ХИЏРЕТСКА ГОДИНА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати честитка до поглаварот на Исламската верска заедни

Прочитај повеќе