Сите Активности

ДЕН НА РЕФОРМАЦИЈАТА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше и се обрати пред присутните на Свечената

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ОТЕЦ ГАВРИЛ (ГАЛЕВ)

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со отец Гаврил (Галев), игумен на манаст

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПОГЛАВАРОТ НА АЛБАНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со г. г. Анастасиј (Јанулатос) - Архиепи

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО НАДБИСКУПОТ НА КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ВО Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со монс. Џорџ Френдо - Надбискуп на Като

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ВИЦЕПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА НА Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со г. Тауљант Бица - Потпретседател на И

Прочитај повеќе

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ДРЖАВНИОТ КОМИТЕТ ЗА КУЛТОВИ НА Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари билатерална средба со г-ѓа Лорета Ареко - Дирек

Прочитај повеќе