Сите Активности

СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со Претседателот Пендаровски

Прочитај повеќе

ПРЕДАВАЊЕ „РЕЛИГИЈАТА И ПОЛИТИКАТА НА БАЛКАНОТ“

Соопштение за јавноста и покана

Прочитај повеќе

ПЛАНИНАРСКА АКЦИЈА „МИЛЕНИУМСКА ПАТЕКА“

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

Прочитај повеќе

ПРВА ЕВРОПСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА РЕЛИГИСКИ ДИЈАЛОГ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски присуствуваше и се обрати пред учесниците на Првата евро

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниците

Прочитај повеќе

СОБОР НА СИТЕ МАКЕДОНСКИ СВЕТИТЕЛИ И ПРОСЛАВА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ НА АРХИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДО

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на одбележувањето на празникот Собор на с

Прочитај повеќе