Сите Активности

ПОСЕТА НА РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски од денеска е во дводневна работна посета на Република Ал

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА НУ КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР - СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со г. Коле Чапкановски - Директо

Прочитај повеќе

РАБОТНА ПОСЕТА НА ХРАМОТ „СВЕТА ПЕТКА“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна посета на храмот „Света Петка“ во Скопј

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО РАКОВОДСТВОТО НА ЕВАНГЕЛСКО-МЕТОДИСТИЧКА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со суперинтендентите на Евангелс

Прочитај повеќе

ПРЕДАВАЊЕ „РЕЛИГИЈАТА И ПОЛИТИКАТА НА БАЛКАНОТ - КРАТОК ИСТОРИСКИ ПРЕГЛЕД“

Во организација на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) и Балканск

Прочитај повеќе

МИЛЕНИУМСКА ПАТЕКА - 2019

По втор пат во организација на КОВЗРГ, ПК „Јелак“ од Тетово и МПЦ-ОА на падините на Сува Гора се од

Прочитај повеќе