Сите Активности

ПОСЕТА НА БАЛКАНСКИОТ ИНСТИТУТ ЗА ВЕРА И КУЛТУРА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети Балканскиот институт за вера и култура и о

Прочитај повеќе

ЗАМИНА ВО ПЕНЗИЈА РАКОВОДИТЕЛКАТА НА СЕКТОР ВО КОВЗРГ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски заедно со вработените и го честитаа заминувањето во п

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО В.Д. РЕИСУЛ УЛЕМА Х. ХФЗ. ШАЌИР ЕФ. ФЕТАХУ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со в.д. Реисул Улема х. хфз. Шаќир еф.

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ВЕЧНОТО ПОЧИВАЛИШТЕ НА МИТРОПОЛИТОТ КИРИЛ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети вечното почивалиште на упокоениот Митрополи

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО НОВОИЗБРАНИОТ МИТРОПОЛИТ Г. ГРИГОРИЈ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со новоизбраниот Митрополит г. Григори

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО РЕГИОНАЛНИОТ СТАРЕШИНА НА НОВОАПОСТОЛСКА ЦРКВА Г-ДИН СТОЈАН МАНЕВСКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими регионалниот старешина на Новоапостолската ц

Прочитај повеќе