Сите Активности

ДОДЕЛУВАЊЕ НА ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ ЗА ДРЖАВАТА НА БИГОРСКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на доделувањето на Орденот за заслуги

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АЛЕКСАНДРУ АНДРЕЈ ПОПОВИЧИ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г-дин Даријан

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ВЕЛЕС Г-ДИН АЦЕ КОЦЕВСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со градоначалникот на Општина Велес г

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЕВАНГЕЛСКАТА ЦРКВА ВО ВЕЛЕС

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ja посети Евангелската црква и оствари средба со пас

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА СТРУМИЧКО СКОПСКАТА ЕПАРХИЈА НА КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ja посети Струмичко скопската епархија на Католичкат

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА „ОД УМЕТНИЧКАТА РИЗНИЦА НА БИГОРСКИОТ МАНАСТИР“ ВО МАНУ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Изложбата „Од уметничката ризница н

Прочитај повеќе