Сите Активности

ПОСЕТА НА ЕХЛИБЕЈТСКАТА БЕКТАШИСКА РЕЛИГИОЗНА ГРУПА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети и оствари средба со поглаварот и раководствот

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА КИЧЕВСКОТО АРХИЕРЕЈСКО НАМЕСНИШТВО И СОБОРНИОТ ХРАМ „СВЕТИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски при посетата на Кичево го посети Кичевското архиерејско

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА КИЧЕВСКИОТ МАНАСТИР „ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА - ПРЕЧИСТА“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети женскиот манастир „Пресвета Богородица - Преч

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БЕКТАШИСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА - БВЗ СО СЕДИШТЕ ВО „ХАДР БАБА ТЕЌЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети и оствари средба со поглаварот и раководствот

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БЕЛИЧИЦА И ТРНИЦА И ПОЛАГАЊЕ НА ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод јубилејот 75 години од масакарот во Беличица г

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАРКОВИОТ МАНАСТИР „СВЕТИ ВМЧ. ДИМИТРИЈ“ ВО С. МАРКОВА СУШИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети женскиот манастир „Свети вмч. Димитриј“ во с.

Прочитај повеќе