Сите Активности

ОСВЕТУВАЊЕ НА КАМЕН ТЕМЕЛНИК ЗА ИЗГРАДБА НА НОВ КОНАК ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на осветувањето на камен-темелникот за

Прочитај повеќе

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНИТЕ ТЕТОВО И КУМАНОВО ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ЕКСТРЕМИЗАМ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на меѓуопштинската работна средба за п

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО СРПСКАТА АМБАСАДА И ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВЕТИ САВА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Амбасадата на Р. Србиј

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ХОЛОКАУСТОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на чествувањето на Меѓународниот ден на

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРОФ. Д-Р ЈОВАН ТАКОВСКИ, ПРОТОЕРЕЈ-СТАВРОФОР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба проф. д-р Јован Таковски, протоереј-с

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ЗАМЕНИК АМБАСАДОРОТ НА ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА И СЕВЕРНА ИРСКА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Н. Е. заменик амбасадор

Прочитај повеќе