Сите Активности

СОЧУСТВО ДО СПЦ ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА СРПСКИОТ ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до Српската православна цркв

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО НОВОИЗБРАНИОТ РЕИСУЛ УЛЕМА НА ИВЗ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до новоизбраниот Реис ул

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО Г-ЃА ПАТРИЦИЈА ДИ ЏОВАНИ, ПРЕТСТАВНИК НА УНИЦЕФ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со г-ѓа Патриција Ди Џовани,

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПОГРЕБАЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ОД ТЕТОВО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оддржа средба со погребалните оператори од Тетово, од

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ПО ПОВОД СМРТТА НА М-Р ЃОРЃИ НАУМОВ, ПОРАНЕШЕН ДИРЕКТОР НА КОВЗРГ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до семејството Наумови,

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ПОБАРА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА ЗАКОП ВО СЕМЕЈНА ГРОБНИЦА ВО ТЕТОВО И ГОСТИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски побара овозможување на правото на закоп во семејна г

Прочитај повеќе