Сите Активности

СРЕДБА СО ПОГРЕБАЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ОД ТЕТОВО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оддржа средба со погребалните оператори од Тетово, од

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ПО ПОВОД СМРТТА НА М-Р ЃОРЃИ НАУМОВ, ПОРАНЕШЕН ДИРЕКТОР НА КОВЗРГ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до семејството Наумови,

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ПОБАРА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА ЗАКОП ВО СЕМЕЈНА ГРОБНИЦА ВО ТЕТОВО И ГОСТИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски побара овозможување на правото на закоп во семејна г

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ХРИСТИЈАНСКО-ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ВЕРНИЦИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПРОТЕСТАНТСКАТА РЕФ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г. Даријан Соти

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ПО ПОВОД СМРТТА НА МОНСИЊОР АНТУН ЦИРИМОТИЌ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до бискупот на Ктоличкат

Прочитај повеќе

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД НАЗНАЧУВАЊЕТО НА НОВ КООРДИНАТОР НА КИЧЕВСКОТО МУФТИСТВО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски, упати честитка до Кичевското муфтиство на ИВЗ, по по

Прочитај повеќе