Сите Активности

ПОСЕТА НА КИЧЕВСКОТО АРХИЕРЕЈСКО НАМЕСНИШТВО И СОБОРНИОТ ХРАМ „СВЕТИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски при посетата на Кичево го посети Кичевското архиерејско

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА КИЧЕВСКИОТ МАНАСТИР „ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА - ПРЕЧИСТА“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети женскиот манастир „Пресвета Богородица - Преч

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БЕКТАШИСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА - БВЗ СО СЕДИШТЕ ВО „ХАДР БАБА ТЕЌЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети и оствари средба со поглаварот и раководствот

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БЕЛИЧИЦА И ТРНИЦА И ПОЛАГАЊЕ НА ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод јубилејот 75 години од масакарот во Беличица г

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАРКОВИОТ МАНАСТИР „СВЕТИ ВМЧ. ДИМИТРИЈ“ ВО С. МАРКОВА СУШИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети женскиот манастир „Свети вмч. Димитриј“ во с.

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ПРАЗНИКОТ НА СВЕТА МАЈКА ТЕРЕЗА ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод празникот посветен на Света Мајка Тереза зеде

Прочитај повеќе