Сите Активности

ПРОМОЦИЈА НА КНИГИТЕ „СЛОВА ЗА СЛОВОТО“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на промоцијата на книгите „Слова за Слово

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЕВАНГЕЛСКО-МЕТОДИСТИЧКАТА ЦРКВА ВО СТРУМИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети Евангелско-методистичка црква во Струмица и о

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА РАДИО МАРИЈА - МАКЕДОНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети Радио Марија - Македонија.

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО МОНАСИТЕ ОД БИГОРСКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со архимандритот Партениј и со д

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РОШ ХАШАНА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниците

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ХРИСТИЈАНСКАТА АДВЕНТИСТИЧКА ЦРКВА ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети Христијанската адвентистичка црква во Скопје

Прочитај повеќе