Сите Активности

СРЕДБА СО МИТРОПОЛИТОТ ЈОСИФ И АРХИТЕКТСКИОТ ТИМ ОД СТУДИОТО „ЛЕЛЕЛЕЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ги прими и оствари средба со Митрополитот г. Јосиф и ар

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЦРКОВНАТА ОПШТИНА „СВЕТА ПЕТКА“ ОД РОГДАЈЛ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го прими и оствари средба со г-дин Кире Циревски, потп

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со г-ѓа Елишка Гертхнерова.

Прочитај повеќе

ПРАЗНИКОТ ПРЕОБРАЖЕНИЕ ГОСПОДОВО ОДБЕЛЕЖАН ВО ЗРЗЕСКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод празникот Преображение Господово зеде учество

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати честитка до поглаварот на Исламската верска заедни

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ХУМАНИТАРНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА „СВЕТИ СПАС“

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски ја посети Х. О. „Свети Спас“.

Прочитај повеќе