Сите Активности

ОСВЕТЕНИ ТЕМЕЛИТЕ ЗА НОВ КОНАК ВО БИГОРСКИОТ МАНАСТИР

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе

ЛИТУРГИЈА ЗА ЗАГИНАТИТЕ, ПОВРЕДЕНИТЕ И НИВНИТЕ СЕМЕЈСТВА

На 15.02.2019 година во 8 часот во црквата „Света Петка“ во Гостивар, Тетовско-гостиварскиот владик

Прочитај повеќе

СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ

Нашите мисли и молитви се со Вас.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ И ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Владата и верските заедници имаат искрена и посветена соработка. Со претседателот на Владата г-дин

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Време е за нов проект. Со Eliska Gerthnerova, претставник на делегацијата на Европската Унија разго

Прочитај повеќе