TË GJITHA AKTIVITETET

DËNIM I PËRDHOSJES SË VARREZAVE TË KRISHTERA NË KAMNIK

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze (KMBFGR) fuqishëm dënon përdho

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË RINGJALLJES SË KRISHTIT - PASHKËТ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi klerit dhe besimtarëve të Kishës Ka

Lexoni më shumë

QEVERIA PUBLIKOI UEB FAGE QENDRONE KORONAVIRUS.GOV.MK PER TE GJITHA INFORMACIONET PER COVID-19

Qeveria publikoi ueb-faqe të re qendrore për të gjitha informacionet zyrtare lidhur me menaxhimin

Lexoni më shumë

INTERVISTË: DISTANCIMI SHOQËROR NUK DUHET TË INTERPRETOHET SI DISTANCIM NGA ZOTI

Në një intervistë për gazetën Veçer, Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski u përgjigj ndaj pyetj

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME DERI TE KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PESHKOPIT TË VALJEVËS Z. MILUTIN

Drejtori i KMBFGR z. Dariajn Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe për vd

Lexoni më shumë

NUMRAT PËR KONTAKT TË KOMISIONIT PËR MARRËDHËNIE ME BASHKËSITË FETARE DHE GRUPET RELIGJIOZE (KMBFGR

NJOFTIM

Lexoni më shumë