TË GJITHA AKTIVITETET

U KREMTUA FESTA E FJETJES SË NËNËS SË ZOTIT NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski me rastin e festës kushtuar Fjetjes së Nënës së Shenjtë të

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI ME RASTIN E FESTËS SË FJETJES SË NËNËS SË SHENJTË TË ZOTIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, u dërgoi telegram urimi Rezidencave të manastireve, të ci

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR BASHKËSINË FETARE ISLAME ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame u

Lexoni më shumë

APEL PËR RESPEKTIM TË RREPTË TË MASAVE PËR MBROJTJE NGA VIRUSI GJATË FUNDJAVËS SË ZGJATUR

Apel të gjitha kishave, bashkësive fetare dhe grupeve religjioze, si dhe të gjithë qytetarëve që të

Lexoni më shumë

FILLIMI I FAZËS SË DYTË TË PUNIMEVE TË KONSERVIMIT NË MANASTIRIN E LESHOKUT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shënimin e fillimit të fazës së dytë të punës

Lexoni më shumë

EMËRIMI DHE SHUGURIMI I ARKIMANDRITIT DR. GRIGORIJ PËR IPESHKV TË SARANDOPORISË DHE INTRONIZIMI I T

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në emërimin dhe shugurimin e Peshkopit të sapozg

Lexoni më shumë