TË GJITHA AKTIVITETET

VIZITË PUNE NË INSTITUTIN SHKENCOR UNGJILLOR-PROTESTANT TË KISHËS UNGJILLORE NË KUMANOVË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski ishte në vizitë pune në Institutin Shkencor Ungjillor-Prot

Lexoni më shumë

TAKIM PUNE ME MITROPOLITIN E KUMANOVËS DHE OSOGOVËS Z. GRIGORIJ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim pune me Mitropolitin e Kumanovës dhe Osogov

Lexoni më shumë

TAKIM PUNE ME ISH AMBASADORIN DHE AMBASADORIN AKTUAL NË VATIKAN

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, realizoi drekë pune me ish ambasadorin dhe ambasadorin ak

Lexoni më shumë

EDICIONI I 29-TË I TEHO

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në edicionin e 29-të të Festivalit ndërkombëtar

Lexoni më shumë

VIZITË PUNE NË KOMUNËN E DIBRËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski realizoi vizitë pune në komunën dhe rajonin e Dibrës, ku u

Lexoni më shumë

VENDOSJE E LULEVE PARA MONUMENTIT TË PARTIZANËVE TË RËNË NË TËRNICË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski me rastin e 76 vjetorit të masakrës në f. Beliçicë vendosi

Lexoni më shumë