TË GJITHA AKTIVITETET

VIZITË IK ENTIT DHE MUZEUT DHE GALERISË SË IKONAVE NË PRILEP

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi Institucionin Kombëtar Ent dhe Muze - Prilep dhe G

Lexoni më shumë

VIZITË NË MYFTININË E PRILEPIТ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi Myftininë e Prilepit të BFI-së.

Lexoni më shumë

TAKIM ME AMBASADORIN TURK

Drejtori KMBFGR z. Darijan Sotirovski sot në Ambasadën Turke në Shkup u takua me ET Ambasadorin Has

Lexoni më shumë

TAKIM ME DEKANIN E FAKULTETIT TË SIGURISË

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me Dekanin e Fakultetit të Siguris

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYETARIN E KOMUNËS GAZI BABË

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me Kryetarin e Komunës Gazi Babë,

Lexoni më shumë

SHENJTËRIMI I BUJTINËS SË RE NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shenjtërimin e bujtinës së re në kompleksin

Lexoni më shumë