TË GJITHA AKTIVITETET

VIZITË NË INSTITUTIN BALLKANIK PËR FE DHE KULTURË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitoi Institutin Ballkanik për Fe dhe Kulturë dhe u tak

Lexoni më shumë

U PENSIONUA SHEFI I DEPARTAMENTIT NË KMBFGR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, së bashku me punonjësit, i uruan pensionimin koleges së t

Lexoni më shumë

TAKIM ME U.D. REISUL ULEMA H. HFZ. SHAQIR EF. FETAHU

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, realizoi takim me ushtruesin e detyrës Reisul Ulema h. Hf

Lexoni më shumë

VIZITË NË VEND PUSHIMIN E PËRJETSHËM TË MITROPOLITIT KIRIL

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitoi vendin e pushimit të përjetshëm të mitropolitit t

Lexoni më shumë

TAKIM ME MITROPOLITIN E SAPOZGJEDHUR Z. GRIGORIJ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, u takua me mitropolitin e sapozgjedhur z. Grigorij

Lexoni më shumë

TAKIM ME KREUN RAJONAL TË KISHËS SË RE APOSTOLIKE Z. STOJAN MANEVSKI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, priti kreun Rajonal të Kishës së Re Apostolike, z. Stojan

Lexoni më shumë