TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI PËR PATRIARKUN SERB Z. Z. IRINEJ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Shenjtërisë së Tij Patriarkut Serb

Lexoni më shumë

VIZITË NË QENDRËN E PRITJES PËR AZILKËRKUESIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi Institucionin Publik për Akomodim të Azilkërkuesve

Lexoni më shumë

U KREMTUA FESTA E FJETJES SË NËNËS SË ZOTIT NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski me rastin e festës kushtuar Fjetjes së Nënës së Shenjtë të

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI ME RASTIN E FESTËS SË FJETJES SË NËNËS SË SHENJTË TË ZOTIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, u dërgoi telegram urimi Rezidencave të manastireve, të ci

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR BASHKËSINË FETARE ISLAME ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame u

Lexoni më shumë

APEL PËR RESPEKTIM TË RREPTË TË MASAVE PËR MBROJTJE NGA VIRUSI GJATË FUNDJAVËS SË ZGJATUR

Apel të gjitha kishave, bashkësive fetare dhe grupeve religjioze, si dhe të gjithë qytetarëve që të

Lexoni më shumë