TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME KREUN RAJONAL TË KISHËS SË RE APOSTOLIKE Z. STOJAN MANEVSKI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, priti kreun Rajonal të Kishës së Re Apostolike, z. Stojan

Lexoni më shumë

SËRISH I FTUAR NË EMISIONIN “BRIFINGU I MËNJGJESIT” NË SLOBODNA TV

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski edhe një herë ishte i ftuar në emisionin "Brifingu i mëngj

Lexoni më shumë

KREMTIMI LITURGJIK I FESTËS SË NGJITJES SË KRISHTIT - DITA E SHPËTIMIT NË GOSTIVAR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski mori pjesë në Liturgji me rastin e festës së Ditës së shpë

Lexoni më shumë

INKUADRIM DREJTPËRDREJT NË LAJME NË TV SITEL

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski dha një deklaratë drejtpërdrejtë për lajmet në TV Sitel.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FESTËS SË RAMAZAN BAJRAMIТ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame R

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - ARQIPESHKVISË SË OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË SHËN KIRI

Drejtori i KMBFGR, Z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShP t

Lexoni më shumë