TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI PËR BASHKËSINË FETARE ISLAME ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame u

Lexoni më shumë

APEL PËR RESPEKTIM TË RREPTË TË MASAVE PËR MBROJTJE NGA VIRUSI GJATË FUNDJAVËS SË ZGJATUR

Apel të gjitha kishave, bashkësive fetare dhe grupeve religjioze, si dhe të gjithë qytetarëve që të

Lexoni më shumë

FILLIMI I FAZËS SË DYTË TË PUNIMEVE TË KONSERVIMIT NË MANASTIRIN E LESHOKUT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shënimin e fillimit të fazës së dytë të punës

Lexoni më shumë

EMËRIMI DHE SHUGURIMI I ARKIMANDRITIT DR. GRIGORIJ PËR IPESHKV TË SARANDOPORISË DHE INTRONIZIMI I T

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në emërimin dhe shugurimin e Peshkopit të sapozg

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME BFI-së ME RASTIN E VDEKJES SË MYFTIUT TË KËRÇOVËS

KMBFGR i shpreh ngushëllime të thella BFI-së me rastin e vdekjes së Myftiut të Kërçovës të shkaktua

Lexoni më shumë

EMËRIMI DHE SHUGURIMI I KRYEMURGUT TË BIGORSKIT PARTENI PËR PESHKOP TË ANTANIAS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në emërimin dhe shugurimin e Peshkopit të sapozg

Lexoni më shumë