Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

QEVERIA PUBLIKOI UEB FAQE QENDRONE KORONAVIRUS.GOV.MK PËR TË GJITHA INFORMACIONET PËR COVID-19

Qeveria publikoi ueb-faqe të re qendrore për të gjitha informacionet zyrtare lidhur me menaxhimin m

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME DERI TE KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PESHKOPIT TË VALJEVËS Z. MILUTIN

Drejtori i KMBFGR z. Dariajn Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe për vd

Lexoni më shumë

NUMRAT PËR KONTAKT TË KOMISIONIT PËR MARRËDHËNIE ME BASHKËSITË FETARE DHE GRUPET RELIGJIOZE (KMBFGR

NJOFTIM

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI DREJTUAR AMBASADËS DHE KOMUNITETIT TË SËRBISË ME RASTIN E FESTËS SHËN SAVA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi ambasadës së R së Sërbisë dhe pjes

Lexoni më shumë