Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI PËR TË SAPO ZGJEDHURIN REISUL ULEMA TË BFI

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi të sapozgjedhurit Reis ul Ulema hax

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI ME RASTIN E VDEKJES SË MR. GJORGJI NAUMOV, ISH-DREJTOR I KMBFGR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi familjes Naumov, me rastin e

Lexoni më shumë

DREJTORI SOTIROVSKI KËRKOI TË MUNDËSOHET E DREJTA PËR VARRIM NË VARRE FAMILJARE NË TETOVË DHE GOSTI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski kërkoi të mundësohet e drejta për varrim në varre familjar

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR BESIMTARËT E KRISHTERË-PROTESTANTË ME RASTIN E DITËS SË REFORMËS PROTESTANTE

Drejtori i Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze (KMBFGR) z. Darija

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI ME RASTIN E VDEKJES SË IMZOT ANTUN CIRIMOTIQ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram ngushëllimi Peshkopit të Kishës Katolik

Lexoni më shumë

NJOFTIM

Subjektet fetare i bashkëngjiten Apelit për respektim të masave ndaj KOVID - 19

Lexoni më shumë