Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

DO TË SHËNOHET 250 VJETORI I LINDJES SË KIRIL PEJCINOVIQ - TETOVË

Më 1 korrik do të shënohet 250 vjetori i lindjes së arsimtarit, mësuesit popullor dhe abatit të Les

Lexoni më shumë

DELEGACIONI SHTETROR – KISHTAR I MAQEDONISË U PËRKUL TEK VARRI I SHËN KIRILIT NË ROMË

Delegacioni shtetëror - kishtar i Maqedonisë këtë mëngjes bëri homazhe te varri i Shën Kirilit në R

Lexoni më shumë

PËRKUJTIM ME RASTIN E 40 VJETORIT TË PREHJES SË KRYEPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË

Në përkujtim morri pjesë Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FITËR BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kreut të Bashkësisë fetare Islame R

Lexoni më shumë

ZJARRI I BEKUAR MBËRRITI NË VENDIN TONË

Zjarri i bekuar nga Jeruzalemi arriti në tempujt maqedonas.

Lexoni më shumë

NJOFTIM PËR ZJARRIN E BEKUAR

KMBFGR informon publikun maqedonas se këtë vit më 1 maj, kur në vendin tonë në mbrëmje festohet e S

Lexoni më shumë