Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAМ URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski me rastin e festës së Pashkëve i dërgoi telegram urimi I

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIТ HEBRE ME RASTIN E FESTËS PESAH

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kryesisë dhe besimtarëve të Bas

Lexoni më shumë

VIZITË E PËRBASHKËT NË MANASTIRIN BIGORSKI ME PËRFAQËSUESIT E INSTITUCIONEVE PËR ÇËSHTJE FETARE

Drejtorët e institucioneve për çështje fetare të vendeve nga rajoni i Ballkanit të udhëhequr nga dr

Lexoni më shumë

TAKIMI I INSTITUCIONEVE PËR ÇËSHTJE FETARE TË VENDEVE TË RAJONIT TË BALLKAN

Në Shkup është mbajtur takimi i parë i institucioneve për çështje fetare të vendeve të rajonit të B

Lexoni më shumë

DEKLARATA E DREJTORIT SOTIROVSKI PËR MIA

Stereotipet dhe paragjykimet janë pasojë e frikës nga e panjohura, tolerancë më të madhe ndaj tjetr

Lexoni më shumë

DREJTORI I FTUAR NË EMISIONIN DEBATIV "360 GRADË" NË TV ALSAT

Drejtori i KMBFGR-së ishte i ftuar në emisionin debativ “360 gradë” në televizionin Alsat. (VIDEO)

Lexoni më shumë