Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KISËN KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË LINDJES SË KRISHTIT (KRISHTLINDJE)

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi klerit dhe besimtarëve të Kishës Ka

Lexoni më shumë

DRAFT - STRATEGJIA PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT FETARE DHE MBËSHTETJE TË MANASTIREVE AKTIVE (2022-2026

KMBFGR sot ka dorëzuar në procedure qeveritare për miratim Strategjinë e parë për zhvillimin e turi

Lexoni më shumë

SOTIROVSKI: GËZON AFRIMI DHE DIALOGU I VENDOSUR KËTË VIT MES AKTORËVE FETARË

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski ishte i ftuar në emisionin “Brifingu i mëngjesit” në Sl

Lexoni më shumë

BOTOHET MONOGRAFIA "RESTAURUESI"

Monografia "Restauruesi" - kushtuar kryepeshkopit të Ohrit dhe Maqedonisë Dositej (1906-1981) është

Lexoni më shumë

NJOFTIM: PUBLIKOHET MONOGRAFIA MBI VIZITËN HISTORIKE TË PAPËS FRANCISK

KMBFGR njofton opinionin se sot është publikuar edicioni i veçantë monografik “Vizita historike e A

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - KRYEPESHKOPATA E OHHRIT ME RASTIN E FESTES SE SHEN KLI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, me rastin e festës kishtare-shtetërore, i dërgoi telegram

Lexoni më shumë