Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KOM-KO ME RASTIN E FESTAVE TE KRISHTLINDJEVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShB t

Lexoni më shumë

GEZUAR FESTAT E VITIT TË RI DHE KRISHTLINDJES!

Të festojmë me përgjegjësi!

Lexoni më shumë

TAKIMI I UDHHEQËSVE FETAR DHE DREJTORIT TË KMBFGR

"TË RESPEKTOJMË MASAT DHE TË ËFESTOJMË ME PËRGJEGJËSI"

Lexoni më shumë

DREJTORI I KMBFGR I FTUAR NË EMISIONIN BRIFINGU I MENGJESIT NË SLOBODNA TV

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski ishte i ftuar në emisionin "Brifingu i mëngjesit" në Slobo

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME KOM-KO ME RASTIN E PREHJES SË ISH-METROPOLITIT EVROPIAN GORAZD

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi KOM-KO me rastin e prehjes s

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI KISHËS UNGJILLORE ME RASTIN E VDEKJES SË PASTORIT MIRÇO ANDREEV, KRYETAR I KU

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ungjillore me rastin

Lexoni më shumë