Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS LINDJA E KRISHTIT (KRISHTLINDJE)

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi klerikëve dhe besimtarëve të Kish

Lexoni më shumë

NËN QIELLIN E MAQEDONISË - PROJEKT I RI I KMBFGR

Nën qiellin e maqedonisë është projekt i KMBFGR për afirmimin e kulturës sonë fetare dhe trashëgimi

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT HEBRE ME RASTIN E FESTËS HANUKA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të K

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR KISHËN ORTODOKSE MAQEDONASE - KRYEPESHKOPATA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË SHËN

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShI të

Lexoni më shumë

UDHËZUES PËR NJOHJE ME ISLAMIN - BOTIM I RI I KMBFGR

KMBFGR botoi librin"Udhëzues për njohje me Islamin".

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME PËR KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PATRIARKUT SERB IRINEJ

Drejtori i KOVZRG z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe me ras

Lexoni më shumë