Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

NJOFTIM PËR SHTYP: TAKIM I DREJTORIT TË KMBFGR SOTIROVSKI ME SEKRETARIN E PËRGJITHSHËM TË LIDHJES B

Sotirovski - Shejh El Isa: Përmes bashkëpunimit të hapur dhe njohjes së ndërsjelltë drejt një shoqë

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI PËR MANASTIRIN VALAAM ME RASTIN E PREHJES SË ARKIMANDRITIT AT METODI (PETROV)

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi abatit të Manastirit Valaam m

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kreut të Bashkësisë Fetare Islame R

Lexoni më shumë

DO TË SHËNOHET 250 VJETORI I LINDJES SË KIRIL PEJCINOVIQ - TETOVË

Më 1 korrik do të shënohet 250 vjetori i lindjes së arsimtarit, mësuesit popullor dhe abatit të Les

Lexoni më shumë

DELEGACIONI SHTETROR – KISHTAR I MAQEDONISË U PËRKUL TEK VARRI I SHËN KIRILIT NË ROMË

Delegacioni shtetëror - kishtar i Maqedonisë këtë mëngjes bëri homazhe te varri i Shën Kirilit në R

Lexoni më shumë

PËRKUJTIM ME RASTIN E 40 VJETORIT TË PREHJES SË KRYEPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË

Në përkujtim morri pjesë Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski.

Lexoni më shumë