Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - KRYEPESHKOPATA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË EPIFANISË

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski u dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShI

Lexoni më shumë

PUBLIKOHET KALENDARI SHUMË KONFESIONAL PËR VITIN 2022

KMBFGR publikoi kalendarin multikonfesional për vitin e ri 2022.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE – KRYEPESHKOPATA E OHRIDIT ME RASTIN E FESTAVE TË KRISHT

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SSHI

Lexoni më shumë

PROMOVIMI I MONOGRAFISË "RESTAURUESI"

Më 28 dhjetor 2021, në Filarmoninë e Maqedonisë u mbajt promovimi i paralajmëruar i monografisë "Re

Lexoni më shumë

FTESË PËR PROMOVIMIN E MONOGRAFISË "RESТAURUESI"

Ju ftojmë në promovimin e monografisë "Restauruesi"

Lexoni më shumë

I FTUAR NË TOP TEMA NË DITARIN E TV SITEL

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski ishte mysafir në Ditarin e TV Sitel.

Lexoni më shumë