Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - NJOFTIME

NJOFTIME

APEL

Komisioni për Marrëdhëniet me Bashkësitë Fetare u bën apel qytetarëve të festojnë festat ortodokse

Lexoni më shumë

NJOFTIM

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare, përmes mediave, informon publikun se Kishat, Bashkë

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT HEBRE ME RASTIN E FESTËS JOM KIPUR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të k

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR PATRIARKUN SERB Z. Z. IRINEJ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Shenjtërisë së Tij Patriarkut Serb

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI ME RASTIN E FESTËS SË FJETJES SË NËNËS SË SHENJTË TË ZOTIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, u dërgoi telegram urimi Rezidencave të manastireve, të ci

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR BASHKËSINË FETARE ISLAME ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame u

Lexoni më shumë