Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Блог

ПОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО - Статии

БЕРОВСКОТО ЕЗЕРО И БЕРОВСКИТЕ МАНАСТИРИ – ЧУВАРИ НА СПОКОЈОТ И НА ДУХОВНАТА ИСТОРИЈА НА МАЛЕШЕВИЈАТ

ПОЗНАТИ ТУРИСТИЧКИ ДЕСТИНАЦИИ: ПОСЕТЕТЕ ГО БЕРОВО Oна што Берово го нуди едноставно треба да се ви

Прочитај повеќе

КУЛТОТ НА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ И ДЕНЕС ЖИВЕЕ КАЈ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД

ВЕРСКИ КАЛЕНДАР: РОЖДЕСТВО НА СВЕТИ ЈОВАН КРСТИТЕЛ - ИВАНДЕН Денешниот православен празник Рождеств

Прочитај повеќе

ШАРЕНА ЏАМИЈА - ТЕТОВО

РЕЛИГИСКИ КУЛТУРНИ СПОМЕНИЦИ: ШАРЕНА ЏАМИЈА - ТЕТОВО Шарената џамија претставува религиозно културн

Прочитај повеќе

СЕЌАВАЊЕ НА АРХИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ АНГЕЛАРИЈ

НА ДЕНЕШЕН ДЕН: Во спомен на Архиепископот Ангелариј, кој на денешен ден пред 45 години бил интрон

Прочитај повеќе

ПОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО - НОВ ПРОЕКТ НА КОВЗРГ

Под македонското небо е проект на КОВЗРГ за афирмирање на нашата религиска култура и културно насле

Прочитај повеќе