Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ

Нашите мисли и молитви се со Вас.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ И ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Владата и верските заедници имаат искрена и посветена соработка. Со претседателот на Владата г-дин

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Време е за нов проект. Со Eliska Gerthnerova, претставник на делегацијата на Европската Унија разго

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО Г. ВИЛХЕМ НАУСЕР

Со суперинтендантот г-дин Wilhelm Nausner од Виена, Австрија, кој е претставник на Евангелско-метод

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО

Заедничка грижа за иселениците од Македонија, нашите промотори со најсилен потенцијал. Со мојот кол

Прочитај повеќе