Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПРОСЛАВЕН ПРАЗНИКОТ СВЕТИ СТЕФАН

Св. Стефан во Аеродром, Скопје. Студен и снежен ден, а преполна црква. Проф. др. Милан Ѓорѓевиќ кој

Прочитај повеќе

БОЖИК ВО ГОСТИВАР

Христос се роди! Со вицепремиерот Оливер Спасовски утрово празнувавме во соборниот храм во Гостивар

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ЕПИ

На средбата се разговараше да активностите за изминатава година, како и за заедничките цели во нова

Прочитај повеќе

ПРВА ЕПАРХИЈА ЗА ВЕРНИЦИТЕ НА КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА СО ВИЗАНТИСКИ ОБРЕД

Македонија ја доби првата епархија за верниците на Католичката црква од византиски обред.

Прочитај повеќе

НАРЕЧЕНИЕ И ХИРОТОНИЈА НА ЕПИСКОПОТ ПОЛЈАНСКИ Г. ЈАКОВ

Хиротонија на епископот Јаков. Мигови за паметење во нашата црква. За многу години!

Прочитај повеќе

ПЕТ ГОДИНИ ОД ИНТРОНИЗАЦИЈАТА НА Г. ЈОСИФ ЗА ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИ МИТРОПОЛИТ

Митрополитот Јосиф ги одбележи првите 5 години од својата служба. Служба која тивко, а темелно ја м

Прочитај повеќе