Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

НАРЕЧЕНИЕ И ХИРОТОНИЈА НА ЕПИСКОПОТ ПОЛЈАНСКИ Г. ЈАКОВ

Хиротонија на епископот Јаков. Мигови за паметење во нашата црква. За многу години!

Прочитај повеќе

ПЕТ ГОДИНИ ОД ИНТРОНИЗАЦИЈАТА НА Г. ЈОСИФ ЗА ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИ МИТРОПОЛИТ

Митрополитот Јосиф ги одбележи првите 5 години од својата служба. Служба која тивко, а темелно ја м

Прочитај повеќе

ОТВОРЕН НОВ ХРАМ НА ЕВАНГЕЛСКАТА ЦРКВА

Евангелската црква во Македонија отвори нова црква во општина Аеродром. На моите пријатели пасторот

Прочитај повеќе

АРХИЕПИСКОПСКИ ЦРКОВНО-НАРОДЕН СОБОР ВО СТРУГА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Архиепископскиот-црковно народен соб

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ГОЛЕМИОТ ЈУБИЛЕЈ „1000 ГОДИНИ ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА“

Торжествено прославен големиот јубилеј „1000 години Охридска архиепископија“

Прочитај повеќе

ПОЧНУВААТ ЧЕСТВУВАЊАТА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ „1000 ГОДИНИ ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА“

Со бројни културни, научни, академски, образовни и спортски настани, организирани на локално, но и

Прочитај повеќе