Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

20 ГОДИНИ ХРИСТИЈАНСКА БАПТИСТИЧКА ЦРКВА „БОЖЈИ ГЛАС“

Прославен 20-годишниот јубилеј на Христијанска баптистичка црква „Божји глас“

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРОДЕКАНОТ ЗА НАУКА И РАЗВОЈ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ - СКОПЈЕ

Имавме средба со продеканот за наука на Факултетот за безбедност при УКЛО доц. д-р Марјан Ѓуровски.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА ИСТРАЖУВАЧКИОТ ЦЕНТАР ЗА РЕЛИГИЈА И КУЛТУРА

Со проф. д-р Зоран Матевски директор на Истражувачкиот центар за религија и култура при Филозофскио

Прочитај повеќе

ПАНИХИДА НА ГРОБОТ НА ПРЕРОДБЕНИКОТ КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ - ТЕТОЕЦ

Снежен Лешок, 174 години од смртта на големиот преродбеник и игумен Кирил Пејчиновиќ. Не го заборав

Прочитај повеќе

76 ГОДИНИ ОД ДЕПОРТАЦИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЕВРЕИ

Во Скопје со повеќе свечени активности беше одбележана 76 годишнината од депортацијата на македонск

Прочитај повеќе

ИНТЕРВЈУ ЗА МЕЃУНАРОДНАТА ТВ-МРЕЖА EWTN (USA)

Со интервју од пред Владата за меѓународната тв мрежа EWTN (USA) ја завршуваме работната недела.

Прочитај повеќе